Jak efektivně ušetřit v restauraci?

Velké množství majitelů restaurací či jídelen si v průběhu své činnosti položí základní otázku: Kde uspořit? Většinou tuhle zapeklitou situaci řeší snížením nákladů – a kde jinde šetřit, než na surovinách? Kupují tedy nekvalitní maso, zeleninu a čerstvé ryby nahrazují zmraženými. Celkově také začínají být více využívány polotovary než maso přímo od řezníka.

Je to ale správná cesta? Opravdu není. Není možné, aby se snižovala kvalita jídla a cena byla stále stejná. A už vůbec to není fér k zákazníkům! Jejich spokojenost by měla být na prvním místě.

Tento problém ovšem může restauratér řešit i jinak! A to využitím exkluzivního zařízení HoldMaker! Jedná se o gastro zařízení od českých výrobců, které restauraci pomůže doopravdy ušetřit a zároveň se vyhnout nepříjemnému snižování kvality jídel. Tento nový druh konvektomatu zakoupíte v 2P Gastro velkoobchodu!

A jak HoldMaker funguje?

Díky nové technologii dokáže vše připravit efektivněji. Například pokud připravujete vepřovou plec v klasickém konvektomatu, není výjimkou, že ztratí na své váze okolo 40-50%. S HoldMakerem ale ztratí pouze 18%!

Zkuste si nyní představit běžnou restauraci. Vlastní jí pan Milan a denně prodá 100 obědů vepřové plece na žampionech. Pro každou porci připraví maso o velikosti 200g. Po uvaření má ale host na talíři maso o váze 112 g. Nikomu to ale ovšem nepřijde zvláští, protože je to ve všech hospodách v okolí pana Milana stejné.

Pak si ale náš restauratér pořídil HoldMaker a lidé začali být o mnoho spokojenější. Čím to bylo? Náhle se jim na talíř dostalo maso vážící 164 g, což byla oproti 112 g velké změna. Navíc to je velký rozdíl oproti konkurenci, kde stále hosté dostávají jen zlomek porce, co si objednali. O restauraci pana Milana se tedy začalo mluvit: „Jo, tam u Milana, tam dostaneš maso velký jako tvoje ruka!“ A zanedlouho prodával obědů dvojnásob. A co může být lepšího, než spojený zákazník i podnikatel? Kontaktujte 2P Gastro – dodavatele zařízení HoldMaker!